Tilmeldingen til DASEMs infographic-konkurrence 2019 er åben! 

Konkurrencen afholdes i forbindelse med årsmødet den 26-27 april 2019 på Hotel Park Middelfart. Indsend en grafisk og fagligt fængende infographic over et akutmedicinsk relevant emne inden deadline d 28/2-2019 for at deltage i konkurrencen om at vinde titlen for årets akutmedicinske infographic og en pengepræmie på 1500 DKK, sponseret af Roche.

Infographics er grafisk veludtænkte og let tilgængelige visuelle opsætninger af et afgrænset fagligt område og er tiltænkt at lette indlæring og genkaldelse af et tungere teoretisk emne. Se eksempler her: https://www.pinterest.com/smaccdub/smacc-btye-competition/

Indsend din infographic gennem linket: https://podio.com/webforms/21168479/1486919

De bedste infographics vil blive udvalgt til at blive ophængt som posters under DASEMs årsmøde 2019 d. 26-27 april på Hotel Park Middelfart. Vinderen af bedste akutmedicinske infographic vil blive udvalgt fredag d. 26/4-2019 til årsmødet. Alle kan deltage, også medicinstuderende.

Hvis du har spørgsmål, så skriv til aarsmoede@dasem.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *