Generalforsamling og konstituering af bestyrelse

I umiddelbar forlængelse af årsmødet d. 24. april 2021 afholdtes DASEMs årlige generalforsamling. Ligesom årsmødet afholdtes generalforsamlingen digitalt med afstemning over platformen polys.me for at sikre så demokratiske forhold som under en fysisk generalforsamling.

Formanden fremlagde sin beretning, som sammen med beretningen fra selskabets udvalg kan læses her. Eftersom den ordinære generalforsamling i 2020 var blevet udskudt grundet de særlige omstændigheder under coronaepidemiens tidlige fase løb bestyrelsesåret kun over 5 måneder, men aktiviteten i selskabet havde ikke været mindre af den grund.

Kassereren fremlagde regnskab og budget som blev godkendt af generalforsamlingen og et forslag om rabat for kontingent for medlemmer med medlemskab i både DASEM og YDAM blev godkendt.

Valget til bestyrelsen endte i kampvalg, men det lykkedes at give alle interesserede plads i bestyrelsen enten som fuldbyrdige medlemmer eller som suppleanter. Se den endelige konstituering af bestyrelsen her.

Læs det fulde referat af generalforsamlingen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *