Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Katastrofekursus – Medical Response in Major Incidents // Aarhus

oktober 23 - oktober 25

Kursusbeskrivelse: Terror, ulykker og hændelser med mange tilskadekomne personer er desværre blevet en del af hverdagen. Det kræver en sikker tværfaglig indsats af sundhedsprofessionelle at håndtere disse katastrofer, hvor flere dele af sundhedsvæsenet involveres, hvad enten der ydes hjælp fra alarmeringen, på skadestedet, under transport eller i hospitalsregi.

 

Formål: “Medical Response in Major Incidents – katastrofekursus” er et tværfagligt kursus, der giver kursisten mulighed for at øge sine faglige kompetencer og viden i forhold til, hvilken rolle den enkelte har, og hvordan organiseringen af alle instanser ved en større hændelse skal spille sammen.

 

Indhold: På kurset trænes overblik, tværfagligt og tværsektorielt samarbejde, triagering og beslutningstagen, hvilket giver kursisten mulighed for at prøve kræfter med de essentielle beslutninger, de stilles overfor ved hændelser med mange tilskadekomne personer.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i virkelige hændelser og med inddragelse af logistik-tavler, og med over 400 tilskadekomne “patienter” vil der praktisk øves på kommunikationsveje, rollefordeling og metoder til håndtering af “patienterne”.

 

Undervisere:

 

– Michael Mølmer, Cons. Ortho/Trauma

– Jesper Kjærgaard, Nurse, DEMA

– Alastair Wilson, Consultant East Anglia Air Ambulance Service

– Flere undervisere tilføjes løbende

 

I kan læse om kurset og tilmelding på Plan2learn samt se det foreløbige program i vedhæftede dokument.

Har I spørgsmål, er I meget velkommen til at kontakte os via ovenstående link.

Program

Inaugural-Program-Basic-Course-Denmark-ver.-1

Hent invitationen som PDF

Detaljer

Start:
oktober 23
Slut:
oktober 25
Begivenhed Kategori:

Sted

Uddannelsescenter Region Midt
Olof Palmes Allé 26
Aarhus N, Region Midtjylland 8200 Danmark