Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Præsentation og diskussion af de kommende kvalitetsindikatorer i RKKP Databasen for Akutte Hospitalskontakter

7. november 2020 @ 9:00 - 10:00

Forud for generalforsamlingen afholder DASEM i samarbejde med Annmarie Lassen, professor i Akut Medicin SDU og formand for styregruppen for RKKP Akutte Hospitalskontakter et webinar om de kommende kvalitetsindikatorer i RKKP Databasen for Akutte Hospitalskontakter.

I løbet af vinteren 2020/2021 skal styregruppen for den regionale kvalitetsdatabase for Akutte hospitalskontakter beslutte den nøjagtige formulering af de nye kvalitetsindikatorer. VI vil gerne bede om tilbagemelding fra medlemmerne af Dansk Selskab for Akutmedicin så indikatorerne kommer til at give mest mulig mening i akutafdelingernes kvalitetsudvikling.
En del ligger allerede fast:

  • Indikatorerne bliver afrapporteret på lands, regionalt, sygehus, afdelings og kommunalt niveau.
  • Indikatorerne skal være patientforløbs specifikke
  • Indikatorerne bliver afrapporteret for alle akutte hospitalsforløb – men bliver også afrapporteret for relevante subpopulationer – fx meget gamle, pt med meget comorbiditet, patienter med psykisk sygdom. etc.
  • Indikatorerne kommer til at dække: mortalitet, genindlæggelse, set af speciallæge, tid til behandling ved forskellige tidskritiske tilstande: STEMI, Stroke, hoftefraktur, perforeret hulorgan, tid til  smertebehandling, tid til antibiotika.

Valg af indikatorer er begrænset af at det skal være patientforløbs bundet (ikke organisations bundet) og der skal være tilgængelige elektroniske data
Hvad tænke I som medlemmer af DASEM?
Venlig hilsen
Annmarie Lassen, professor i Akut Medicin SDU
formand for styregruppen for RKKP Akutte Hospitalskontakter.

Detaljer

Dato:
7. november 2020
Tidspunkt:
9:00 - 10:00

Sted

Zoom.us

Arrangør

Dansk Selskab For Akutmedicin
Scroll Up